Quadira

News

Quadira steunt Peter & 538 Ochtendrun

Soms gebeurd er in je familie iets waardoor alles even stil staat, iedereen kent dat moment wel, weer terug met beide benen op de grond. Als een kind van slechts 15 jaar oud ernstig ziek blijkt te zijn is alles daaromheen niet meer belangrijk. Het proces van dichtbij meemaken is erg heftig, laat staan de impact voor het gezin zelf. 

Van een afstandje hebben we gezien wat het Prinses Máxima Centrum kan betekenen in het hele traject, het centrum is een belangrijke plek waar ouders kunnen vertrouwen op de beste mensen, zorg en onderzoek voor hun kind. Een unieke plek waar het kind centraal staat en er alles aan gedaan wordt om het een klein beetje dragelijker te maken. 

Toen we gevraagd werden of we onze goede vriend Peter wilde sponsoren hoefden we daar niet lang over na te denken. Hij liep zaterdag 16 maart 5.38 kilometer in het Olympisch Stadion georganiseerd door  Radio 538 voor zijn zoon en om geld in te zamelen. Het geld wordt voornamelijk gebruikt voor onderzoek naar immunotherapie. Het komt voor dat chemotherapie niet voldoende werkt bij bepaalde kinderkankersoorten en dan kan immunotherapie in sommige gevallen nog wel helpen. Met deze opbrengst kunnen ze dit verder onderzoeken.

Wij waren er zaterdag bij, wat een spektakel!

Mocht je iets willen schenken aan een goed doel, denk dan ook eens aan het Prinses Máxima Centrum, zij doen echt goed werk. 

Want to know more?

Our team is here for you.

Other stories

en_USEnglish