Vescom Vescom biedt hoogwaardige interieurproducten voor de Internationale projectmarkt op het gebied van wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen. Vescom levert voornamelijk in de segmenten hospitality, zorg, retail, kantoren en het onderwijs. In 2018 heeft Vescom besloten om haar documenten met Advanced-Forms® te automatiseren. Vescom maakt gebruik van Microsoft Dynamics Business Central. Advanced-Forms® Met de inzet van  Advanced-Forms® heeft Vescom een gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing voor outputbeheer, waarmee zij haar documenten (zoals facturen, inkooporders, offertes, transportdocumenten en nog veel meer) geautomatiseerd heeft. Het gebruik van Advanced-Forms® heeft ervoor gezorgd dat er efficiënter gewerkt wordt en dit bespaart tijd en geld. Wilt u net als Vescom uw Microsoft Dynamics Business Central documenten zelf aan kunnen passen en automatisch versturen neem dan contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.