IJzerwarengroep Isero aan de vooravond van digitale transformatie met Microsoft Dynamics en Advanced-Forms®

Mark Kahlmann, directeur logistiek & ICT bij Isero: “We staan aan de vooravond van grote veranderingen, zoals de overgang naar de cloud en voorzien dat we het beheer en de doorontwikkeling van ons ICT-platform niet allemaal zelf kunnen doen. Gezien de goede samenwerking in het verleden en in recente projecten hebben we er alle vertrouwen in dat we samen met HSO deze handschoen kunnen oppakken. Stap voor stap bereiden we ons voor op verdergaande digitalisering. Het project dat we samen met Quadira zijn gestart is hier ook een voorbeeld van. Met Advanced-Forms® van Quadira kunnen we gemakkelijker documenten bij de klant aanleveren, maar is ook een stap als voorbereiding op de volgende versies van AX waarin documentenopmaak niet meer standaard in de software zit.”   Bekijk het hele artikel hier