TCOG en Quadira sluiten overeenkomst

Bedrijven in Fashion, Retail en Industry maken gebruik van de Microsoft Dynamics NAV oplossingen van TCOG. Met de samenwerking tussen TCOG en Quadira voegt TCOG daar nu Output Management met Advanced-Forms® lite for NAV aan toe. Woensdag 25 april j.l. is de overeenkomst feestelijk bezegeld door Rembrandt Kuijpers en Hajo Kanters bij TCOG in IJsselstein. TCOG en Quadira Rembrandt Kuijpers (R) Managing Partner TCOG en Hajo Kanters CEO Quadira

TCOG

TCOG realiseert zich als geen ander dat het ultieme samenspel tussen feiten en gevoel doorslaggevend is voor succes. Daarom genereert TCOG échte antwoorden op doelgerichte vraagstukken met ruimte voor gevoel, zodat bedrijven in Fashion, Retail en Industry werkelijk het beste uit hun business kunnen halen. Voor ieder uitdaging de juiste IT-oplossing.

Quadira

Quadira helpt organisaties wereldwijd met het eenvoudig en flexibel verbinden, opmaken en delen van documenten uit ERP-systemen. Advanced-Forms® maakt Customer Communication Mangement simpel en flexibel.

Contact

Heeft u vragen over de samenwerking tussen TCOG en Quadira, over de mogelijkheden van de met Advanced-Forms® lite for NAV voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op via +31 413 369 506 of laat hieronder een bericht achter.

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Onderwerp

  Uw bericht *

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Dit is een verplicht veld
  Dit is een verplicht veld
  Geef een geldig e-mailadres op.