Schouw Informatisering & Quadira tekenen voor een strategische samenwerking

Etten-Leur, 25 april 2018
Schouw Informatisering en Quadira geven een vervolg aan hun partnership om alle varianten van Advanced-Forms® in te zetten voor alle Schouw toepassingen. Van Advanced-Forms® voor AX en Dynamics 365 tot Advanced-Forms® lite for NAV. Vandaag bezegelen Steven Doesburg, Chief Commercial Officer bij Schouw en Dennis Wolf, Sales en Partner Manager bij Quadira, deze verdere strategische samenwerking. Steven Doesburg en Dennis Wolf tekenen stratiegische samenwerking tussen Schouw automatisering en Quadira Steven Doesburg en Dennis Wolf bezegelen strategische samenwerking.

Schouw informatisering – Food focus

Sinds 1998 richt Schouw Informatisering zich volledig op het automatiseren van bedrijven in de voedingsmiddelenbranche. Ondertussen IS Schouw Informatisering uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie met 130+ medewerkers.

Quadira

Quadira helpt organisaties wereldwijd met het eenvoudig en flexibel verbinden, opmaken en delen van documenten uit ERP-systemen. Advanced-Forms maakt Customer Communications Mangement simpel en flexibel.

Contact

Heeft u vragen over de strategische samenwerking tussen Schouw Informatisering en Quadira of over de mogelijkheden van Advanced-Forms® voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op via +31 413 369 506 of laat hieronder een bericht achter.

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Onderwerp

  Uw bericht *

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Dit is een verplicht veld
  Dit is een verplicht veld
  Geef een geldig e-mailadres op.