Dinsdag 10 april vond het Quadira Partner Power event plaats. In een veranderende wereld, blijft onze partner voor ons van cruciaal belang. Een ochtend met informatie en een mooie uitstap naar de Noordkade. Maar ook ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen. QPP18 op de Noordkade QPP18 op de Noordkade QPP18 op de Noordkade De wereld waarin de partners van Quadira zich in bevinden, verandert in rap tempo. De trend is dat de vraag naar gestandaardiseerde oplossingen steeds verder toeneemt, zeker nu ook grote softwareleveranciers als Microsoft, Oracle en SAP de Cloud omarmen. Deze trend staat haaks op de ontwikkelingen op het gebied van Output Management, waar men juist steeds meer een individuele (klant)benadering eist. Met onze kennis, ervaring en oplossingen willen we onze partners helpen om zich te blijven onderscheiden in een wereld die standaardiseert. We staan daarbij uiteraard open voor de ervaringen en ideeën van onze partners! We zijn bijzonder trots op de aanwezigheid van partners waarmee wij recent de samenwerking hebben opgestart. Daarnaast zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we ook partners op de Partner Power mochten verwelkomen waarmee we al jaren een succesvol partnership hebben. Samen met onze partners, kijken we naar hoe we de best passende ondersteuning kunnen bieden op het gebied van kennis, marketing en sales. Onze waardering gaat uit naar al onze partners, maar een aantal van hen zetten wij graag in het zonnetje met de Partner Awards. We hebben 9 nominaties in 3 categorieën: • Meest innovatieve partner • Snelst groeiende partner • Meest succesvolle partner QPP18 Partner Award QPP18 Partner Award QPP18 Partner Award

Partner Awards

Winnaar in de categorie meest succesvolle partner – HSO

  • HSO
  • Veenman ICM
  • Schouw Informatisering
Een succesvolle partner is geen moment, of een enkele mijlpaal die je behaald. Het is een waardering die wij uitspreken voor een weg die je samen aflegt. Henry Ford vatte dit ooit mooi samen: “Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success.” Wij zien waarde in een partner die de mogelijkheid op succes ziet door samen te werken aan vooruitgang. Hajo Kanters: “HSO neemt Advanced-Forms® standaard mee in hun aanbod. De kracht van HSO als partner wordt met name duidelijk als een klant met een nieuwe uitdaging komt. Meedenken met de klant en Quadira en samenwerken aan een oplossing. Dat maakt HSO onze meest succesvolle partner.” QPP18 Partner Power Award - Meest Succesvolle Partner Marcel Kroon neemt de Partner Award voor de meest succesvolle partner namens HSO in ontvangst.

Winnaar in de categorie snelst groeiende partner – Prodware

  • Prodware
  • Veenman ICM
  • KPMG Crimsonwing
Prodware is al geruime tijd partner van Quadira. De overtuiging dat Advanced-Forms® echt waarde toevoegt aan het portfolio van Prodware is vooral in het afgelopen jaar sterk gegroeid. Succesvolle cases hebben de basis voor dit vertrouwen gelegd. Wij zien groei naar iets moois als een weg die wij samen doormaken met onze partner. Wij waarderen met deze Award de partner waarin wij de drive herkennen om met ons die groei door te maken. Hajo Kanters: “Als partner van Quadira heeft Prodware een heldere keuze gemaakt. Advanced-Forms® wordt bij alle klanten aangeboden. De snelle groei is niet enkel zichtbaar in de aantallen, maar ook in de keuze om deze groei samen te realiseren. Met de inspanningen zoals de gezamenlijke marketing.” QPP18 Partner Power Award - Snelst Groeiende Partner Justus van Oostenbrugge neemt de Partner Award voor de snelst groeiende partner namens Prodware in ontvangst uit handen van José van Anrooij en Hajo Kanters.

Winnaar in de categorie meest innovatieve partner – ABC E BUSINESS

  • Acto
  • Eezeebee
  • ABC E-Business
Recent sloten ABC E BUSINESS en Quadira een partnerovereenkomst met elkaar. Daarmee waren zij één van de partners die voor ons een verandering markeren. Advanced-Forms® wordt onveranderd snel door ontwikkeld. Partners in deze categorie helpen ons in de ontwikkeling van heel andere markten of andere technologie waarmee onze diensten geleverd worden. Met deze Award waarderen wij de partner die met ons een stap in de tijd vooruit wil maken. Een partner die lef durft te tonen in een samenwerking op zoek naar de balans in nieuwe ontwikkelingen en markten. ABC E BUSINESS levert dat bewijs. Hajo Kanters: “In onze ogen kiest ABC E BUSINESS een out of the box benadering. Het aanbieden van Advanced-Forms® in hun Cloud propositie. Wij zijn trots dat wij dit samen hebben kunnen realiseren in een innovatieve wijziging van onze gezamenlijke propositie.” QPP18 Partner Power Award - Meest Innovatieve Partner CEO van ABC E BUSINESS Emile Peels ontvangt de Partner Award voor de meest innovatieve partner.

Partner Power

Tijdens de Quadira Partner Power hebben wij met onze visie met onze partners gedeeld. Wij willen onze partners helpen om zich te blijven onderscheiden in een wereld die standaardiseert. Wij geloven in onze partners en zetten een belangrijke stap in de verbetering van de ondersteuning van onze partners Event gemist? neem een kijkje voor één van de komende events, of neem contact met ons op.