Quadira maakt de nominaties voor de Partner Awards bekend

De nominaties voor de Quadira Partner Awards zijn bekend. Tijdens de Partner Power sessies van 10 april a.s. worden de Quadira Partner Awards uitgereikt.

De Partner Power Awards zijn tijdens het event van 10 april bekend gemaakt.

Partner Awards

Tijdens deze sessie reiken wij de Quadira Partner Awards uit aan de meest succesvolle, meest belovende en de meest innovatieve partner.

Bedankt

Natuurlijk danken wij al onze partners voor hun inzet en vertrouwen. De kracht zit in onze samenwerking. Wij zijn trots op al onze partners, maar een aantal willen we extra in het zonnetje zetten en maken kans op een Partner Award in een van de drie categorieën.

Nominaties

En de genomineerde in alfabetische volgorde zijn: Meest succesvolle partner
  • HSO
  • Veenman ICM
  • Schouw Informatisering
Snelst groeiende partner
  • Prodware
  • Veenman ICM
  • KPMG Crimsonwing
Meest innovatieve partner
  • Acto
  • Eezeebee
  • ABC E-Business
  Quadira Partner Power - Partner Award Quadira Partner Power - Partner Award

Kort voorstellen

Hieronder stellen wij elke genomineerde kort voor en motiveren waarom deze partner voor ons zo waardevol is. Voor ons is het al een mooi resultaat dat juist in deze lijst ook nieuwe partners een plek hebben veroverd.
ABC E-Business
ABC E-Business is recent als enthousiaste partner van Quadira toegevoegd. ABC E-Business is een gerenommeerde Microsoft Dynamics NAV 365 partner die haar diensten met name voor het MKB levert vanuit de Cloud. Dat is ook de reden dat wij deze partner hebben genomineerd. Als partner leveren zij als een van de eerste partners van Quadira Output Management vanuit een Cloud propositie. Advanced-Forms® is via ABC E-business dus ook in een ander businessmodel beschikbaar en maakt het aanbod van ABC E-Business meer compleet.
Acto
Acto heeft een eigen ERP oplossing en gebruikt Advaneced-Forms® standaard voor de output van documenten. Naast de standaard output kunnen de Acto klanten ook gebruik maken van samengestelde projecten en processen die door Acto zijn ontwikkeld. Deze oplossingen richten zich met name op de Ketenstandaard (S@les in de bouw), waarbij met o.a. webservices gekoppeld wordt aan systemen van klanten en leveranciers. Acto zet Advanced-Forms® naast de opmaak van documenten in als flexibele tool om te “stekkeren” tussen systemen. Acto is hierin erg vooruitstrevend en gebruikt Advanced-Forms® op deze zeer innovatieve manier.
Eezeebee
And now for something completely different. EezeeBee levert PIM -en PLM-oplossingen voor bedrijven in de fashion branche. Vaak wordt met Advanced-Forms® de mogelijkheid om output te managen toegevoegd aan een ERP. De propositie met Eezeebee wordt versterkt door Output management toe te voegen aan hun productinformatie -en product lifecycle management oplossingen. Daarnaast levert Eezeebee de oplossing van Quadira compleet met standaard of aanpasbare templates. Haar klanten behalen hierdoor direct zichtbaar resultaat. Ook Eezeebee behoort tot de partners die zich onlangs verbond aan Quadira.
HSO
Niet al onze partners zijn nieuwkomers. De samenwerking tussen HSO bestaat al een tijdje en mag als heel succesvol worden bestempeld. HSO levert Advanced-Forms® bij haar Microsoft Dynamics 365 projecten. Ook in het voorgaande jaar zijn door HSO weer diverse mooie klanten toegevoegd, waar de behoefte aan Output Management met Advanced-Forms® is ingevuld. Nu Microsoft met Dynamics 365 haar ERP-vlaggenschip naar de Cloud heeft gebracht was het tijd om daar op in te spelen. Bij een van de eerste klanten die deze stap hebben gezet is een mooie ontwikkeling toegevoegd. Deze ontwikkeling op basis van de Azure ESB is door HSO en Quadira samen ontwikkeld.
KPMG Crimsonwing
Het vertrouwen tussen KPMG Crimsonwing en Quadira bestaat al langere tijd. Dat Advanced-Forms® juist ook in grotere cases of in internationale cases een belangrijke rol kan spelen bewijzen we keer op keer samen met KPMG Crimsonwing. Wij zien dat deze samenwerking ons helpt om de stap naar stappen in complexere of internationale omgevingen.
Prodware
De samenwerking met Prodware bestaat ook al een tijdje. Het opbouwen van een partnership kost echter tijd en energie. Buiten potentie is ook een relatie van vertrouwen nodig en aandacht om steeds weer de mogelijkheden op hun waarde te schatten. Prodware is voor Quadira zo’n partner die durft te geloven. Een partner die meedenkt, doelen durft te stellen en zich kritisch blijft opstellen. Wij geloven in de duurzaamheid van zo’n partner. Zeker als het bewijs met mooie klantcases steeds vaker geleverd wordt. Prodware zet Advanced-Forms® in voor projecten waar Output Management significant meer waarde kan leveren voor klanten. Voornamelijk in Microsoft Dynamics NAV-projecten, maar ook de kansen binnen hun Microsoft Dynamics 365 aanbod worden onderzocht.
Schouw Informatisering
Al heel wat jaren terug hebben Schouw Informatisering en Quadira een partnership gesloten. Een paar jaar terug is deze partnership verder uitgebreid. Schouw Informatisering levert haar ERP-oplossing SI Foodware op basis van Microsoft Dynamics NAV en Dynamics 365, specifiek in de food branche. Quadria voelt zich thuis in deze branche. Inmiddels zijn er veel klanten die Output Management binnen SI Foodware afnemen. Schouw Informatisering positioneert Advanced-Forms® als een strategische oplossing binnen hun propositie.
Veenman ICM
De meeste mensen kent Veenman als onderdeel van Xerox. De organisatie levert al jaren hardware. Printers, copiers of multifunctionals. Zonder die afkomst te verloochenen heeft Veenman ICM zich toegelegd op het leveren van oplossingen. Een logisch onderdeel van veel document intensieve processen is Output Management. Veenman is dat nog niet zo heel lang terug zelf gaan gebruiken. Wij zijn dan ook heel blij dat Veenman ICM de mogelijkheden van Advanced-Forms® als toevoeging aan hun solution portfolio hebben herkend. Samen met Veenman benaderen wij klanten vanuit een heel andere invalshoek. Daar stopt het echter niet mee. Veenman ICM durft ook verder te denken in het ontwikkelen van oplossingen. Dat heeft ze bijvoorbeeld aangetoond in de mooie ontwikkeling waar een document omgeving met een REST interface is ontsloten. Wij zijn blij dat wij aan deze innovatie hebben kunnen bijdragen.

Aanmelden

Vergeet u niet aan te melden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.