SI Foodware en Advanced-Forms® lite for NAV bij OFD

Origin Fruit Direct (OFD), één van de grotere Nederlandse fruitimporteurs, onderdeel van Mahindra Agri Solutions, heeft onlangs een nieuwe versie van SI Foodware van Schouw Informatisering op basis van de laatste versie van Microsoft Dynamics NAV in gebruik genomen. Origin Fruit Direct neemt Advanced-Forms® lite in gebruik Corne van de Klundert neemt taart in ontvangst van Dennis Wolf

Klantspecifieke rapporten en documenten

OFD heeft Advanced-Forms® lite for NAV in gebruik genomen, om een groot aantal rapporten en documenten bedrijfs- en klant specifiek samen te kunnen stellen en aan te kunnen leveren. Dit is onlangs succesvol opgeleverd en mag dus gevierd worden! Op de foto neemt Corne van de Klundert, managing director bij Origin Fruit Direct de heerlijke taart van Dennis Wolf in ontvangst.

Origin Fruit Direct

OFD is gevestigd in Rotterdam en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit. OFD maakt onderdeel uit van Mahindra Agri Solutions.

Quadira

Quadira helpt organisaties wereldwijd met het eenvoudig en flexibel verbinden, opmaken en delen van documenten uit ERP-systemen. Het platform Advanced-Forms® maakt Customer Communications Mangement simpel en flexibel.

Contact

Heeft u vragen over de samenwerking tussen Schouw Informatisering en Quadira of over de mogelijkheden van Advanced-Forms® lite for NAV voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op via +31 413 369 506 of laat hieronder een bericht achter.

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Onderwerp

  Uw bericht *

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Dit is een verplicht veld
  Dit is een verplicht veld
  Geef een geldig e-mailadres op.