Gold application development

Wij bouwen effectieve en gedegen oplossingen.  Voor de verlening van onze certificering moeten we dat elk jaar opnieuw aantonen.  Met verschillende applicatietesten tonen we dat aan. Ook de ervaringen van onze klanten worden in de tests meegenomen. Met de verlenging van de certificering Gold Application Development erkent Microsoft dat de applicaties van Quadira van zeer hoge kwaliteit zijn. Microsoft Partner Network Gold Application Development- Gold Application Development 2018 - web

Trots op de erkenning

Wij dragen deze opnieuw toegekende erkenning met trots! Niet alleen zijn wij Microsoft Certified Partner, maar ook onze applicaties zijn al verscheidene jaren gecertificeerd voor het Microsoft Dynamics platform (CfMD). Als partner en klant profiteert u daar ook van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.