Quadira lanceert een nieuwe major release Advanced-Forms®. Met deze nieuwe versie van het Customer Communications Management (CCM) platform zet Quadira een grote stap naar een nog hogere mate van gebruiksvriendelijkheid en naar de Cloud.

Wat kunt je verwachten in de major release Advanced-Forms®?

Studio

Om te beginnen is in deze nieuwe versie veel aandacht besteed aan het verbeteren van Advanced-Forms® Studio. Het doel was om het beheer van projecten te verbeteren. Applicatie beheerders en consultants krijgen nog meer overzicht over de processen. Het resultaat is dat ontwikkelen van een proces nu nog sneller kan. Bovendien wordt het beheer een stuk eenvoudiger.

Digital Forms en Workflow

De nadruk van Advanced-Forms® heeft altijd gelegen op het verwerken van de output uit bedrijfsapplicaties. Wij sluiten aan op de meest gebruikte ERP systemen, maar kunnen ook prima data verwerken uit andere, minder bekende platformen. Inmiddels hebben we wel flink doorontwikkeld in Advanced-Forms®. Immers niet alle communicatie is afkomstig uit transacties die in een ERP worden vastgelegd. Er kunnen diverse andere bronnen van input zijn. Dit heeft geleidt tot de ontwikkeling van het Advanced-Forms® portaal. Advanced-Forms® Portal biedt bedrijven de mogelijkheid om digitale formulieren maken en workflows ontwikkelen. Eenvoud en flexibiliteit is het uitgangspunt geweest bij het ontwikkelen van Digital Forms. Denk aan eenvoudige processen als verlofaanvragen en klachtenregistraties. Maar ook aan meer complexe processen voor gebruikt materiaal door een onderhoudsmonteur op locatie.

Veilig naar de Cloud

Microsoft zet met haar Dynamics platform volledig in op de Cloud. Bedrijven die kiezen voor deze beweging ontdekken grote voordelen. Kiezen voor bedrijfssoftware in de Cloud maakt bedrijven ook bewust van de uitdagingen die dit met zich meebrengt. De eerste gebruikers zijn over naar Dynamics 365 for Operations. Met de lancering van Tenerife is ook het Dynamics NAV platform in de Cloud beschikbaar. Quadira maakt het mogelijk om de online Microsoft Dynamics omgevingen veilig te verbinden met Advanced-Form®. Deze integratie maakt gebruik van de Microsoft Azure Enterprise Service Bus (ESB). De Azure ESB maakt veilige communicatie binnen een hybrid cloud oplossing mogelijk.   Major Release Advanced-Forms 2018

Sluit je aan

Leer meer over de mogelijkheden van Customer Communications Management (CCM) met Advanced-Forms® en sluit je aan. Partners kunnen zich aanmelden voor de Partner Power Sessies van 10 april 2018. Of sluit je aan tijdens één van onze andere events. Voor meer informatie over de nieuwe release van Advanced-Forms® kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.