Een terugkomende vraag tijdens onze events is de vraag om ons uit te dagen. Tijdens de laatste events hebben we deze poll ondersteund met een App. De resultaten van een aantal van deze vragen over ontwikkelingen in Output Management leest je in dit artikel.

Welke uitdaging ziet u in Output Management?

Er is een grote behoefte aan eenvoudige en flexibele middelen om klanten en leveranciers van de juiste informatie te voorzien. Deze behoefte is terug te zien in het resultaat van de poll. ontwikkelingen in Outputmanagement

Wat zijn volgens u actuele ontwikkelingen in Output Management?

De complexiteit van een goede communicatie wordt met de explosieve groei van kanalen steeds groter. De komst van cloud oplossingen en het gebruik van mobiele devices heeft hier een grote impact op. Het maakt de juiste communicatie op elk moment mogelijk. Herkent u deze ontwikkelingen in Output Management? Actuele trends in Outputmanagement

Welke bedrijfsprocessen worden met digitale formulieren ondersteund?

De digitalisering van de informatie in bedrijfsprocessen groeit. Een grote drijfveer is de behoefte aan meer efficiency. Documenten in het primaire bedrijfsproces kennen steeds vaker een digitale oorsprong. Steeds meer worden ook de secundaire processen vereenvoudigd met digitale formulieren. Interne bedrijfsprocessen

Welke documenten worden binnen het proces gevalideerd?

Een goedkeuring in het bedrijfsproces zie je voornamelijk terug bij documenten in het primaire proces. Bijvoorbeeld het controleren van een offerte door een commerciële directeur. Of een goedkeuring van een opdrachtbevestiging door inkoopadministratie. vereenvoudigen en flexibiliseren van de processen, zonder de controle te verliezen. Valideren van documenten

Wat is uw uitdaging voor ons?

Herkent u zich in deze uitkomsten? Welke ontwikkelingen in Output Mangement ziet u? Met welke vraag zou u ons uit willen dagen? Laat het ons weten!

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Mijn uitdaging

  Quadira: ik heb de volgende uitdaging voor jullie *

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Dit is een verplicht veld
  Dit is een verplicht veld
  Geef een geldig e-mailadres op.