Het eerste event van dit jaar is al weer achter de rug; De Output Management Experience 2018. Het verliep zoals bedoeld: Kort en Krachtig. Event gemist? neem een kijkje voor één van de komende events, of neem contact met ons op. De deelnemers maken allen gebruik van Microsoft Dynamics. De onderwerpen van aandacht voor hen zijn:
  • vereenvoudigen van document ontwerp
  • flexibiliteit in de distributie en archivering van hun communicatie
  • Creëren, beheren, distribueren en archiveren van alle uitgaande documenten
Kortom echte uitdagingen. Advanced-Forms® biedt voor deze uitdagingen een oplossing. Een korte impressie van deze ochtend:

Output Management Experience

Een kleine actieve groep deelnemers. Een waardevolle en leerzame ochtend. Paolo Cillari en Steven Schalkx behandelden ontwikkelingen op gebied van Output Management en gaven een demonstratie van Advanced-Forms® icm met Dynamics 365 for Operations. De presentaties waren informatief. De vragen waren leerzaam voor iedereen. Zomaar een paar vragen uit het publiek. [ultimate-faqs include_category=’outputmanagement-experience-2018′] Wij vroegen ook naar de uitdagingen binnen de eigen organisatie. Paolo Sciliari tijdens OME18 Steven Schalkx tijdens OME18

Praktijkcase Cito

Niels Westerweel van Cito vertelde over zijn ervaringen met Advanced-Forms®. Bij de overstap in 2011 naar Microsoft Dynamics AX 2009 zijn alle documenten met de leverancier ontwikkeld. Cito had behoefte aan meer flexibiliteit. De afhankelijkheid en de kosten waren redenen om een andere keuze te maken. De inzet van Advanced-Forms® bracht de mogelijkheid om zelf te ontwikkelen, eenvoudig en flexibel.

Volgende stap – de Cloud

Inmiddels maakt Cito een nieuwe stap naar de cloud. De uitdaging voor Cito is de veilige verbinding tussen Microsoft Dynamics 365 en Advanced-Forms®. Cito heeft samen met HSO en Quadira gekozen om gebruik te maken van de Azure Enterprise Service BUS (ESB). Quadira heeft de Azure integratie in Advanced-Forms® gebouwd. Omdat Cito al gebruik maakt van Advanced-Forms®, wordt de overstap naar Dynamics 365 eenvoudiger. Niels ziet de ambities van Cito met vertrouwen tegemoet. Digitaal factureren naar de overheid en aanpassingen in de huisstijl zijn ook in de nieuwe omgeving eenvoudig te maken. Cito is er klaar voor. Cito Customer Case tijdens OME18 - Advanced-Forms, Dynamics 365 en Azure ESB

Digital Forms en Workflow

Inmiddels is Advanced-Forms 2018 ®al weer 4 maanden beschikbaar. Dennis Wolf neemt de deelnemers mee naar een aantal van deze laatste ontwikkelingen; het portaal en Digital Forms waarmee je eenvoudig en flexibel digitale formulieren maakt. Een aantal voorbeelden uit het publiek:
  • Service bon voor de buitendienstmedewerker
  • Verlofaanvraag
  • Klachtenafhandeling
Goedkeuring nodig in het proces? Dat kun je snel en eenvoudig toevoegen met een validatie stap in een Workflow van de Advanced-Forms Portal. Tekenen van een service bon op locatie bij de klant? De Advanced-Forms 2018 Digital Forms en de App lossen dit voor u op.

Wat zijn uw uitdagingen?

Tijdens het event hebben we gesproken over de uitdagingen op het gebied van Output Management. Uitdagingen in Outputmanagement Wat zijn uw uitdagingen? Laat het ons weten, of plan een demo.