Bolletje wil Advanced-Forms®

Onze klant Bolletje is sinds enkele weken succesvol live met Microsoft Dynamics AX2012 en Advanced-Forms®. Dat vieren we natuurlijk met taart!
Bolletje wil Advanced-Forms
Harry Lentferink (l) en Dennis Wolf

Goede samenwerking

Harry Lentferink, ICT-Manager bij Bolletje: “Dankzij de goede samenwerking tussen onze partners Cegeka (voor Dynamics AX) en Quadira, zetten we Advanced-Forms® effectief in  voor de geautomatiseerde samenstelling, printing én digitale distributie van onze belangrijkste documenten. En dan gaat het niet alleen om de financiële en commerciële documenten, zoals verkoopfacturen en inkoopopdrachten. Maar ook om de SSCC-labels en EDI-berichten. Zo kunnen we dankzij Advanced-Forms® de XML-bestanden vanuit Dynamics AX perfect en volledig geautomatiseerd matchen met de gewenste XML-bestanden. Deze leveren we automatisch aan bij onze EDI-provider. Kortom een mooie en effectieve match!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.