De afgelopen periode is hard gewerkt aan het ombouwen van onze AX- connector om deze volledig ‘Dynamics 365 for Operations-proof’ te maken. Inmiddels zijn we klaar voor de toekomst met onze connector volledig in extensions! Een aantal van onze klanten, onder wie Cito, gebruikt de connector al in combinatie met Dynamics 365 for Operations en zijn zeer tevreden! Van overlayering naar extensions Microsoft heeft aangegeven vanaf 2018 overlayering niet meer te ondersteunen. Daarop hebben wij onze connector nu al aangepast en volledig overgezet in extensions. Maakt u of uw klant ook de overstap naar Dynamics 365 for Operations? Met onze connector bent u volledig klaar voor nu én de toekomst! Meer informatie? T: 0413 369 506 of E: sales@quadira.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.