Eind september had Panasonic de primeur: zij gingen als eerste over op de nieuwe versie van Advanced-Forms® versie 2018. Zij maakten gebruik van Advanced-Forms® V4 en een van onze top-consultants heeft deze conversie uitgevoerd. Daarnaast heeft onze consultant de nieuwe functionaliteiten uitgelegd en gedemonstreerd. De migratie heeft maar één dag gekost! Panasonic heeft diverse tests uitgevoerd en daarna is de productieomgeving van Advanced-Forms® geüpdatet. Op dit moment zijn ze druk bezig om met Advanced-Forms® 2018 nieuwe documenten te ontwikkelen en de distributie daarvan aan te sturen! Het werkt erg fijn! Leonie van der Meulen, Business Operations Executive: “Ik heb nog niet alle nieuwe functionaliteiten gebruikt maar het werkt erg fijn, zeker het portaal!” Panasonic Biomedical heeft met Advanced-Forms® de volgende documenten volledig geautomatiseerd:
  • Invoice
  • Statement
  • Order Confirmation
  • Packing Slip
  • Proforma Invoice
  • Free Text Invoice
  • Sales Order
  • Shipping Labels
Ook gebruik maken van alle nieuwe functionaliteiten van Advanced-Forms® 2018? Neem contact met ons op we plannen uw upgrade in! E: sales@quadira.nl of T: 0413 369 506

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.