Wij kijken terug op een zeer geslaagde ‘grenzeloze’ klantendag vorige week woensdag! De ingrediënten? Een vernieuwd groter pand, meer dan 100 gasten, boeiende keynote van Sjoerd Marijne, 3 rondes informatieve workshops, de lancering van Advanced-Forms® 2018, een sportief middagprogramma en als afsluiter een heerlijke barbecue.

Rules of Engagement

Met bijna 100 relaties in ons nieuwe auditorium trapte spreekstalmeester Dennis Wolf de dag af. Hajo volgde met zijn openingswoord waarin hij onder meer vertelde over de geschiedenis van ons vernieuwde pand. Hierna nam Sjoerd Marijne, hockeybondscoach in India, het woord. Hij schetste aan de hand van levendige voorbeelden de uitdagingen waar hij met zijn team voor staat. Moraal van het verhaal?  Het is krachtiger en effectiever om iets vanuit een team te laten komen dan het op te dragen. Wijs een cultuurbewaker aan, spreek normen, waarden en doelstellingen met elkaar af en spreek elkaar daar op aan.

Workshops

Na een korte koffiepauze splitste de groep zich op en verdeelde zich over onze nieuwe trainings- en vergaderruimtes voor de workshops. Meer informatie over uw gevolgde workshop of juist van een gemiste workshop? Klik op de namen die bij de workshops staan om meer informatie aan te vragen!
What’s new in Advanced-Forms® Paolo & William
Digitalforms en workflow Dennis & Joris
Advanced-Forms® Lite for NAV José & Hans
Archivering en Pull-printing Steven & Jorg
Ask the expert Rolf & Roy
Cloud printing José & Hans
Classic NAV Reports converteren naar Advanced-Forms® Paolo & Jorg
Microsoft Dynamics 365 for Operations (AX7) Steven & Joris

Lancering Advanced-Forms ® 2018

Tijdens de workshop ‘What’s new in Advanced-Forms®’ lanceerden wij de nieuwe versie van Advanced-Forms®. Door de positieve reacties uit de zaal werd snel duidelijk dat deze nieuwe versie veel gebruiksvriendelijker is dan de voorgaande versies. Niet alleen is de Advanced-Forms® Studio in een modern jasje gegoten, maar zorgen slimme toepassingen ervoor dat de gebruiker veel sneller kan werken. Door de nieuwe proactieve signaleringen is direct duidelijk waar procesfouten zich voordoen of voor kunnen doen. De frustratie van het zoeken naar foutieve instellingen is voorgoed voorbij! Met deze lancering komt ook de nieuwe NAV-rapport conversietool. Tenslotte zien veel klanten potentie om et de Advanced-Forms® mobile app aan de slag te gaan. Wilt u direct over naar de nieuwe versie of meer weten? Neem dan contact op met ons salesteam: E: sales@quadira.com of T: 0413 369 506.

Fanatisme

Voor het middagprogramma verplaatsten we ons per bus naar hockeyclub Geel Zwart waar we na een uitgebreide lunch onze grenzen verlegden op het hockeyveld met ML Hockeysupport. Strafcorners met Mink van der Weerden, shoot-outs met Lidewij Welten en een partijtjes tussen twee teams onder toeziend oog van Marloes Keetels. Elk jaar weer verbazen we ons over het enthousiasme en fanatisme waarmee iedereen tekeer gaat op het veld!

Culinair de grens over

Over de afsluiting van de dag stond in ons draaiboek: ‘in de binnentuin van ons kantoor…’. Helaas, de weergoden waren ons de hele dag goed gezind, maar op het einde van de dag zat een barbecue in de binnentuin er niet meer in. Ondanks dat dit nu plaatsvond in onze (gelukkig heel ruime!) hal, was het een lekkere en gezellige afsluiter van een topdag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.