Bij Quadira streven we ernaar om onze oplossingen voor Output Management op een nóg hoger niveau te brengen. Productverbeteringen vinden continu plaats, maar jaarlijks lanceren we een nieuwe versie. Op onze klantendag op woensdag 13 september a.s. in Veghel presenteren we de nieuwste versie van Advanced-Forms®! We hebben in Advanced-Forms® 2018 veel aandacht besteed aan het nóg verder verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. Ook is de look & feel van de Advanced-Forms® Studio volledig bijgewerkt, zodat deze voldoet aan moderne maatstaven. Met de 2018-versie ervaren klanten het werken in Advanced-Forms® als sneller, prettiger en eenvoudiger. In Advanced-Forms® 2018 een aantal nieuwe features:
  • Nieuwe layout-tools voor processen;
  • Nieuwe opzet van het projectenbeheer;
  • Proactieve signalering bij onjuiste of onvolledige configuratie van de procesgang;
  • Gebruiksvriendelijke manier voor het maken en teruglezen van back-ups voor de Advanced-Forms® Portal;
  • Nieuwe rapport conversietool voor Dynamics NAV-klanten voor het overzetten van standaard Dynamics NAV-reports naar Advanced-Forms®.
Nieuwsgierig naar alle nieuwe mogelijkheden? E: sales@quadira.nl of T: 0413-369 506.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.