Grenzeloze ervaring

Trots dat wij vandaag, dinsdag 22 augustus 2017, aanwezig mochten zijn bij de wedstrijd van de Nederlandse hockeydames tegen Tsjechië, in de fantastische sfeer van het verbouwde hockeystadion in Amstelveen. Trots dat Ireen van den Assem onze collega was en haar droom heeft waargemaakt. Er is slechts 1 doel: GOUD. Uit de vele aanmeldingen voor onze klantendag op woensdag 13 september a.s. hebben wij kaarten verloot voor dit fantastische evenement. De gelukkige winnaars waren zeer vereerd dat ze mee mochten. Niet alle gasten waren verstokte hockeyfanaten, maar na de wedstrijd met de bizarre eindstand van 10-0 (!) was iedereen enthousiast. Woensdag 13 september staan wij klaar om ook úw doelen te ondersteunen. In de ochtend laat Sjoerd Marijne (voormalig bondscoach van de Oranjevrouwen) zien hoe u ook uw grenzen verlegt. In de middag zijn de Oranjespelers aan de beurt om samen met u het veld te betreden. Wij hopen dat zij u wat kunnen leren. Geniet met ons van hun succes, leer hoe u beter presteert, en vier met ons uw succes! Nog niet ingeschreven: SCHRIJF NU IN! Tijdens de Quadira klantendag zijn de hockeyinternationals die wij ondersteunen aanwezig; Mink van der Weerden, Marloes Keetels, Margot van Geffen, Lidewij Welten etc… Trots dat wij deze spelers mogen verwelkomen op onze klantendag, dat zij bijdragen aan uw succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.