Robert de Bruin van Turien & Co. Assuradeuren racete op de Dynamics Experience 2015 de snelste tijd in onze racestoel! Tijdens de Dynamics Experience 2015 in Bussum hadden we in onze stand een racestoel. Veel mensen hebben die dag geracet om kans te maken op de prijs: een barbecue voor 10 personen. Robert de Bruin had die dag de snelste tijd. Nu, bijna twee jaar later, hebben hij en zijn collega’s samen genoten van een goed verzorgde barbecue. “Het heeft een tijdje geduurd voordat we een goede gelegenheid hadden om deze leuke BBQ-prijs van Quadira te nuttigen, maar het was perfect en smaakte uitstekend. Dankzij de medewerking van Quadira hoefden we deze prijs niet meteen te gebruiken en mochten we dat uitstellen tot we een goede gelegenheid hadden. Dat was nu: we hebben een nieuw team van functioneel beheerders binnen Turien & Co. Assuradeuren. Op deze manier hebben we gezellig en smakelijk met elkaar kennisgemaakt”. Robert en collega’s: fijn dat het zo geslaagd was. Succes met jullie nieuwe team, jullie zijn gezellig begonnen dus dat komt vast helemaal goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.