We hebben onlangs Advanced-Forms® succesvol geïmplementeerd bij Van Heugten Transport voor de digitalisering van transportdocumenten en uitgaande factuurstromen. De goede samenwerking met Rainbow Solutions speelde daarbij een belangrijke rol. Van Heugten maakt namelijk gebruik van de oplossing NaviTrans van Rainbow Solutions (gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV). Internationaal transport Van Heugten Transport bedient haar klanten met internationaal transport door West-Europa en diverse logistieke diensten. Dagelijks worden internationale transporten van en naar Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk en Denemarken gereden. Met onze softwareoplossing Advanced-Forms® worden inkomende transportdocumenten gescand, verwerkt en opgeslagen.  Daarna worden deze documenten automatisch gekoppeld aan de uitgaande facturen. De meeste facturen sturen ze in Pdf-formaat. Naar twee van de belangrijkste klanten van Van Heugten Transport gebeurt dit inmiddels met XML-facturen vanuit Advanced-Forms®. Van Heugten Transport                                                                                       Oscar Visser (controller) en Gijs van den Broek vieren de succesvolle implementatie  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.