Er is veel vernieuwd in de nieuwe versie van Advanced-Forms®. In dit bericht trappen we af met de eerste vier nieuwe opties die aan de standaard Advanced-Forms® zijn toegevoegd: Drukwerk
  1. Formulieren eenvoudig automatiseren met Digital-Forms Wilt u verlofaanvragen (en andere bedrijfsprocessen) makkelijker automatiseren binnen uw organisatie? Digital-Forms is een nieuw onderdeel van Advanced-Forms®. Lees meer
  2. Eerst controleren dan versturen (check before you send) In Advanced-Forms® 2017 is de validatiemodule vernieuwd. Nóg makkelijker uw documenten laten goedkeuren door één of meerdere personen voor het versturen! Lees meer
  3. Advanced- Forms® Pull-printing maakt printen beheersbaar Met Advanced-Forms® Pull-printing en uw telefoon start de printer met het afdrukken van uw document als u bij de printer bent. Check voor het printen de documenten op uw telefoon en gebruik uw telefoon ook meteen om de printopdracht te geven. Nieuwsgierig? Lees meer
  4. Documenten archiveren Met de nieuwe versie is het nóg eenvoudiger documenten die verwerkt worden door Advanced-Forms® ook vast te leggen in een archief. U geeft eenvoudig de kenmerken aan waarmee u uw documenten opslaat. Aan de hand van die kenmerken vinden u, en uw collega’s, de documenten later makkelijk weer terug via de normale webbrowser. Uiteraard is het mogelijk de documenten te beveiligen op gebruiker en/of groepsniveau. Lees meer
Snel aan de slag met deze nieuwe mogelijkheden? Laat uw gegevens achter op dit formulier. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.