Digitale aansluiting voor klanten met de digitale (verzamel)factuur
Pelican Rouge Coffee Solutions is Europees marktleider op het gebied van koffiemachines en dienstverlening. Vanaf de zomer van 2016 gebruiken zij Advanced-Forms® van Quadira. Voor die tijd moesten (verzamel)facturen handmatig worden verwerkt. Nu is het mogelijk om deze facturen via een geautomatiseerd proces te verwerken en direct te mailen. Proof of Concept en definitieve ingebruikname Pelican Rouge en Quadira besloten eind 2015 te starten met een uitgebreide Proof of Concept. Hierin heeft Quadira een complete omgeving van Advanced-Forms ® opgezet in een workshopvorm. Tijdens deze Proof of Concept waren de medewerkers van Pelican Rouge direct enthousiast over de eenvoud en uitgebreide mogelijkheden van Advanced-Forms®. Snel werd besloten om Advanced-Forms® definitief in te zetten. Facturen vanuit het IBM i system en uit de Microsoft Dynamics AX applicatieomgeving werden geconsolideerd tot één digitale en elektronische (XML)factuur. Deze factuur is klant specifiek en in diverse formaten te versturen. Besparingen en continuïteit De resultaten? Pelican Rouge bespaart met Advanced-Forms® minimaal 3 dagen inzet per maand op het facturatieproces. Bovenop die besparing komen uiteraard nog de besparingen op papier, toner en portokosten. Ook de continuïteit op de afdeling is geborgd: met minimale kennis zijn de werkzaamheden over te nemen. Inmiddels is Pelican Rouge bezig om de UBL 2.1-norm te implementeren om zo te voldoen aan de norm van de overheid per 2018. Pelican Rouge ziet de meerwaarde van Advanced-Forms® ook op andere papierstromen. De ontwikkelingen voor het digitaliseren van pakbonnen en retourformulieren zijn in een vergevorderd stadium. ‘Met Advanced-Forms® hebben we een oplossing in huis waarmee we efficiënter kunnen werken, flinke kosten besparen én voldoen aan de moderne eisen en wensen van onze klanten ten aanzien van elektronische facturatie’ (René van Gorp , IT Director Pelican Rouge Coffee Solutions Nederland).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.