UBL staat voor Universal Business Language en wordt in Nederland en door Europa als belangrijkste kandidaat beschouwd voor de volgende generatie e-facturen. Advanced-Forms® van Quadira is officieel UBL Ready verklaard.
UBL Ready is een initiatief van Onderzoeksbureau GBNED en Platform E-factureren, als vervolg op de UBL Keten test. UBL is niet het enige formaat dat gebruikt wordt in de wereld van elektronische handel. Wereldwijd zijn er circa 80 formaten waarin facturen en handelsdocumenten worden uitgewisseld. Naast UBL ondersteunt ons intern ontwikkelde product Advanced-Forms diverse andere formaten als PDF, labels, barcodes en Office. Bovendien draagt Quadira het Keurmerk E-factureren, waarmee wij voldoen aan alle internationale standaarden. ubl_ready_liggend_446x151Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren en helpen met de overgang naar elektronisch factureren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u met alle plezier een korte demonstratie onder het genot van een kopje koffie. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen.            

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.