Aan de hand van een praktijkvoorbeeld demonstreert Quadira tijdens het JD Edwards Update event de wijze waarop u – vanuit uw JD Edwards applicatie – uw facturen eenvoudig elektronisch kan versturen in ieder gewenst formaat, waaronder het Europese UBL 2.0 en 2.1 XML-standaardformaat.
Per 1 januari 2017 verplicht de Rijksoverheid haar leveranciers om facturen elektronisch aan te leveren. Bovendien kunt u met elektronische facturatie fors besparen op tijd en kosten. De standaardmogelijkheden binnen JD Edwards zijn echter niet toereikend. Om uw nota in het gewenste formaat aan te leveren bent u genoodzaakt om uw factuur output te (laten) programmeren. Met onze tijd- en kostenbesparende softwareoplossing voor uw output management is deze additionele programmering niet nodig. Advanced-Forms® stelt u in staat volledig automatisch (klant- en branche specifiek) zelfstandig elektronisch te factureren. Dit geldt overigens niet alleen voor uw facturen maar ook voor andere documenten, waaronder: offertes, orderbevestigingen, pakbonnen, inkoopopdrachten en labels. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u met alle plezier een korte demonstratie tijdens het JD Edwards Update event op 9 december in Dordrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.