Vanwege continue groei zijn wij per direct op zoek naar collega’s op ons hoofdkantoor in Veghel. In een (h)echt team maak jij je hard voor de doorontwikkeling en/of verkoop van ons intern ontwikkelde product: Advanced-Forms®.  Quadira helpt organisaties wereldwijd met het eenvoudig en flexibel verbinden, opmaken en delen van documenten uit ERP systemen. Ons product Advanced-Forms® is een kosten- en tijdbesparende softwareoplossing voor output management. Het is door onszelf ontwikkeld volgens de laatste trends, innovaties en standaarden en we werken aan continue verbetering en innovatie van gebruiksgemak en functionaliteiten. Ons team van gedreven, creatieve en bekwame professionals is op zoek naar versterking op onderstaande vlakken:
Financieel/HRnaamloos Consultancy Development Sales & Marketing
Interesse? Stuur jouw CV en motivatie vóór 15 december 2016 naar solliciteren@quadira.com. Meer informatie? Bel ons op +31 413 369 506.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.