Wij zijn trots op onze 21e positie in de Main Software 50 editie 2016. Afgelopen jaar bezette Quadira nog de 28e plaats. Criteria Main Software 50 Main Software 50 is een lijst met de 50 meest succesvolle onafhankelijke softwarebedrijven in Nederland. De ranking is gebaseerd op 5 criteria: omzet, omzetgroei, kwaliteit van de omzet, mate van internationalisering en partnerstrategie. Ontwikkeling en innovatiemai00105_finalist_logo_wf-012-004 Softwarebedrijven investeren bovengemiddeld in R&D. Main Software 50 schrijft op haar website dat ruim 90% van de respondenten meer dan 10% van hun jaaromzet investeren in R&D. Zo ook Quadira. Ons product Advanced-Forms® is door onszelf ontwikkeld volgens de laatste trends, innovaties en standaarden en wij werken aan continue verbetering en innovatie van gebruiksgemak en functionaliteiten. Onze ambitie Met ons team van gedreven, creatieve en bekwame professionals bedienen wij sinds 1999 wereldwijd meer dan 200 tevreden klanten, van groot tot klein. Quadira is de meest innovatieve en flexibele aanbieder met de beste value for money en is hard op weg om uit te groeien tot een wereldwijde top-5 speler in de markt van output managementoplossingen. Wij zijn een Microsoft Certified Partner en bezitten het Keurmerk E-Factureren. Meer info, demo & koffie? Met Advanced-Forms® bieden wij u een internationale, tijd- en kostenbesparende softwareoplossing voor uw output management. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u met alle plezier een korte demonstratie onder het genot van een kopje koffie. Bel ons op +31 413 369 506 of neem op een andere manier contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.