Als gevolg van de succesvolle samenwerking tussen Schouw Informatisering en Quadira wordt Advanced-Forms® vanaf nu voor de gehele SI Foodware Product Portfolio van Schouw ingezet. Met SI Foodware heeft Schouw, onlangs toegetreden tot de President’s Club van Microsoft, een schaalbare oplossing die bij ieder Food en AGF Bedrijf kan worden ingezet. SI Foodware is, net als Advanced-Forms, geschikt voor zowel Microsoft Dynamics AX als NAV en sluit hier naadloos op aan. In combinatie met Advanced-Forms kunnen Dynamics partners en klanten eenvoudig al hun documenten variabel opmaken en distribueren.
schouw
Danny Cevaal (links) en Hajo Kanters bouwen succesvolle samenwerking tussen Schouw Informatisering en Quadira verder uit.
Danny Cevaal (Commercieel Directeur Schouw Informatisering): “Wij kiezen als Schouw naast onze eigen Foodware oplossingen voor de belangrijke Add-ons voor de best-of-breed toepassingen die óók breed en schaalbaar zijn. Met Advanced-Forms bieden wij onze klanten een bewezen oplossing in zowel Dynamics AX als NAV-omgevingen. Wij zijn blij dat we Advanced-Forms nu als standaard output management oplossing kunnen aanbieden, zeker omdat een groot aantal van onze klanten er reeds zeer succesvol mee werkt.’’ Hajo Kanters (CEO Quadira): “de behoefte vanuit de markt is leidend in ons ontwikkelpad. Wij willen eenvoudige en flexibele oplossingen bieden. Met Advanced-Forms kan men documenten opmaken, verrijken en vervolgens automatisch versturen. Ook Schouw wil zich zoveel mogelijk concentreren op applicatiewerkzaamheden, zoals migraties naar nieuwe Dynamics versies. Door onze duidelijke focus op de AX en NAV markt, waar we Microsoft gecertificeerd voor zijn, implementeren we dagelijkse ons product bij verschillende gebruikers van deze systemen. Wij hebben reeds diverse klanten van Schouw bediend en zijn verheugd nu ook op strategisch niveau met hen samen te werken. Samen bieden we een totaaloplossing die aansluit op SI Foodware voor alle documenten.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.