Tricorp is marktleider in moderne werkkleding en gevestigd in Rijen. De door henzelf ontwikkelde kleding voldoet aan alle voorschriften en normen. Ze onderscheiden vijf kledinglijnen met duidelijke merknamen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials.
De klant en degelijke kwaliteit vanuit vakmanschap zijn de kernwaarden voor Tricorp. En door de veranderende behoeftes vanuit zowel de Tricorp organisatie als de klanten van Tricorp, heeft men in 2015 besloten de bestaande ERP applicatie, Microsoft Dynamics AX2009, te upgraden naar de nieuwste versie AX2012. Manager ICT bij Tricop Willem Houtzager aan het woord:
“Door deze migratie dienden we ook al onze rapporten en documenten opnieuw op te zetten en dit gaf ons de gelegenheid om ons op een goede document output management oplossing te oriënteren. We kwamen al snel uit bij Quadira met Advanced-Forms. We kenden Quadira nog uit het verleden en wisten dat zij een gerenommeerde partij zijn op gebied van Document Output Management. Prettige bijkomstigheid is dat ook onze AX leverancier HSO de Advanced-Forms oplossing standaard aanbiedt aan hun klanten voor uitgebreide document output management vraagstukken. We concludeerden al snel dat we Advanced-Forms prima volledig zelfstandig in gebruik en beheer kunnen nemen. Dat hebben we direct na de Proof of Concept ook met plezier gedaan. We hebben voor dit soort toepassingen geen maatwerk meer nodig in AX2012, wat natuurlijk ook weer erg voordelig is bij eventuele toekomstige AX versie updates. Advanced-Forms biedt ons daarom veel toegevoegde waarde, zodat we standaard al veel functionaliteiten ter beschikking hebben om flexibel en variabel te werken in onze uitgaande documenten stromen. Op deze wijze kunnen we ook naar de toekomst onze klant- en artikel specifieke uitzonderingen eenvoudig verwerken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.