A Jansen B.V. in Son zet Advanced-Forms in voor de geautomatiseerde en klant-specifieke elektronische verzending van haar facturen naar haar klanten in de Beton en Betonwaren industrie.

Peter van de Klundert, IT verantwoordelijke bij A Jansen: “Met Advanced-Forms zijn wij nu in staat om zelfstandig en eenvoudig onze facturen elektronisch aan te bieden aan onze klanten, zonder de werkwijze van facturering al te veel aan te passen. Bovendien kunnen we nu ook klant-specifiek de facturen op de gewenste manier gaan aanleveren”.  “We zijn nu dan ook bezig met een uitgebreide inventarisatie bij al onze klanten hoe ze de factuur elektronisch willen ontvangen, waarop we vele positieve reacties krijgen”, aldus Peter van de Klundert. “Een bijkomend groot voordeel van Advanced-Forms is dat we ook andere documenten zoals offertes geautomatiseerd en digitaal kunnen gaan samenstellen en distribueren, waardoor we deze investering nog sneller terug kunnen verdienen”, aldus Peter van de Klundert. Inmiddels is men bij A Jansen live met Advanced-Forms en worden de eerste elektronische facturen al verstuurd. En dat mag, volgens goed gebruik bij Quadira, natuurlijk gevierd worden met een taart! Taart zelf V3A Jansen Taart overhandiging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.