Quadira organiseerde op 20 april de 1e Partner Power sessie in Nederland voor haar Advanced-Forms® partners. Tijdens die sessie werd de nieuwe Versie2016 van Advanced-Forms® geannonceerd en drie Partner Awards uitgereikt.

De award voor Meest Innovatieve Partner ging naar Ctac, vanwege hun out-of -the-box gedachtegang voor de inzet van Advanced-Forms® voor bijvoorbeeld de geautomatiseerde samenstelling en distributie van speciale productcatalogussen. De Upcoming Partner award ging naar Veenman, vanwege hun zeer actieve en enthousiaste marktbenadering met Advanced-Forms®. De Meest Succesvolle Partner award was voor HSO, die zowel meedenken in de ontwikkeling van Advanced-Forms®, als een groot aantal consultants hebben gecertificeerd voor Advanced-Forms® en in het afgelopen jaar de hoogste licentie omzet in Advanced-Forms® hebben behaald. Hajo Kanters, directeur-eigenaar van Quadira, reikte de awards uit aan de diverse vertegenwoordigers van de partners. “We zijn er zeer trots op dat we een groot aantal partners mogen verwelkomen tijdens onze eerste Partner Power Sessie in Nederland. Hieruit blijkt eens temeer dat onze document output management oplossing Advanced-Forms® breed en enthousiast wordt gedragen in Nederland en daarbuiten. Wij zijn continu bezig met innovaties in onze oplossing en vinden het uiteraard zeer belangrijk dat we daarbij de juiste input van zowel onze partners als klanten verkrijgen”, aldus Hajo Kanters. “Dit was, mede dankzij een prachtige bijdrage van onze gast spreker Max Caldas, Bondscoach van ons Nationale Heren hockey team, een geslaagde aanzet naar onze klantendag die we op 18 mei aanstaande in Veghel organiseren. Tijdens onze klantendag zullen we voor zowel onze partners, klanten als geïnteresseerden, de nieuwe versie 2016 van Advanced-Forms® nader introduceren en een demonstratie geven van een aantal concrete toepassingen bij klanten van ons”, aldus Hajo Kanters. ac7618f8-b3e1-483c-8fd1-59b13a1fb570 foto award HSO resized 3.1jpg                          Foto award Ctac resized.1jpg   20160420_142628 kopie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.