Quadira is ook dit jaar als sponsor aanwezig bij het Factuurcongres. En we zijn trots te kunnen aankondigen dat Dhr. Ron Nieboer van Bloemen- en Plantenveiling Plantion een praktijk presentatie zal houden over hoe men bij Plantion E-Factureren toepast met Advanced-Forms®.

Wij zijn tevens op stand A53 beschikbaar voor vragen over Advanced-Forms en met een demonstratie opstelling. U kunt zich inschrijven voor het Factuurcongres en voor de praktijksessie van Ron Nieboer van Plantion die op 14 april aanstaande plaats zal vinden in de rijtuigenloods te Amersfoort met een persoonlijke relatiecode via: http://factuurcongres.nl/aanmelden-als-relatie-van-een-van-de-partners/?pk=vip&relationcode=18152/04 Onze relatiecode is 18152/04 Graag tot ziens bij het Factuurcongres 2016!  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.