Quadira en HSO organiseren op 31 maart aanstaande samen een thema sessie over digitalisering van de uitgaande documentenstroom vanuit Microsoft Dynamics AX

De insteek van deze thema sessie is om klanten van HSO en geïnteresseerden te presenteren en te demonstreren welke voordelen men met Document Output Management kan halen op gebied van geautomatiseerde samenstelling van lay-out en inhoud van documenten en de (digitale) distributie. Gedurende deze thema sessie zal veel gewerkt worden met Best Practices, oftewel voorbeelden vanuit de praktijk, aan de hand van de oplossing Advanced-Forms®. Deze thema sessie is niet alleen beschikbaar voor HSO klanten, maar voor alle leden van DynamicsHUB die werken met Microsoft Dynamics AX. De sessie zal plaatsvinden op 31 maart in de ochtend bij Quadira te Veghel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.