Begin 2015 maakte Capespan de keuze voor het AGF-specifieke softwarepakket SI Foodware AGF van Schouw Informatisering in combinatie met Advanced-Forms® van Quadira. Nu, nog geen jaar later, zijn Capespan Continent en Capespan International in 7 landen met de hulp van Schouw Informatisering binnen tijd en budget volledig live gegaan met deze op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde applicatie. Een bijzondere prestatie die tot stand is gekomen dankzij een intensieve en succesvolle samenwerking.

Als hoofdaannemer van het automatiseringsproject heeft Schouw daarbij nauw samengewerkt met haar technologie partners om ERP-aanvullende applicaties te introduceren bij Capespan. Zo werd voor output management samengewerkt met Quadira voor Advanced-Forms®. Bij Capespan had men een sterke behoefte om zelfstandig de rapporten en documenten samen te stellen en te beheren. Bovendien wilde men bij Capespan een aantal type documenten op geautomatiseerde wijze elektronisch distribueren. Derhalve heeft Schouw de oplossing Advanced-Forms® van haar partner Quadira bij Capespan aangeboden. Advanced-Forms® is namelijk een document output management oplossing met een diepgaande integratie met Dynamics NAV en SI Foodware waarmee de betrokken medewerkers van Capespan in staat zijn om volledig zelfstandig, na een initiële ondersteuning en workshop training van Quadira, de gewenste documenten samen te stellen v.w.b. inhoud en design. Bovendien heeft men bij Capespan naast de documenten designs, een aantal distributie processen opgezet met Advanced-Forms®, zodat alle documenten op de gewenste wijze en klant-specifiek geprint, en in het gewenste formaat en elektronisch via e-mail verstuurd en gearchiveerd kunnen worden. Tom Quets, CIO global fruit marketing bij Capespan: “Dankzij Advanced-Forms® zijn wij nu volledig zelfstandig in staat om de gewenste documenten en rapporten vanuit Dynamics NAV en SI Foodware v.w.b. de inhoud en lay-out samen te stellen en geautomatiseerd te distribueren. Wij kunnen nu, onafhankelijk van de versies van NAV en SI Foodware, alle documenten eenvoudig in beheer nemen en zelf verder uitbouwen”. Capespan logo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.