Digi-Post®

Met DigiPost® hebben wij in samenwerking met depostBode de juiste tool voor uw output in handen. De meest geavanceerde en uitgebreide oplossing voor het maken van documenten, zoals oa. Belastingaanslagen, herinneringen, aanmaningen. De perfecte software die door ons ingezet wordt om RemotePrinting mogelijk te maken. Hiermee kan niet alleen data snel, veilig en vertrouwd verzonden worden, maar dit zorgt er ook voor dat documenten voorzien worden van de juiste huisstijl(en). Ook kan eenvoudig data vanuit allerlei bronnen opgehaald, verzameld en vervolgens verrijkt worden.

De postBode

DepostBode is van huis uit een duurzame post- en pakkettenbezorger met een sterk sociaal karakter. Je kunt de postBode vergelijken met PostNL. Ze bezorgen 5 dagen per week post en pakketten. Het verschil is dat zij voornamelijk werken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Hun medewerkers zijn zeer gemotiveerd, loyaal en voeren hun werkzaamheden met veel passie uit.

Voordelen

Digitalisering van uw post via RemotePrinting

Via RemotePrinting kunnen documenten op afstand afgedrukt en verzonden worden. Bestanden worden op eenvoudige, maar zeer goed beveiligde wijze naar depostBode gestuurd, waar vervolgens het print- en verzendproces wordt gestart zodat de documenten tijdig bezorgd kunnen worden.

Deze intelligente printoplossing wordt mogelijk gemaakt door de softwareoplossing DigiPost® van Quadira. Via RemotePrinting kan dus sneller, eenvoudiger en veiliger ieder document met de juiste huisstijl afgedrukt worden.

De mogelijkheden zijn onbegrensd

Uw documenten zoals bijvoorbeeld een belastingaanslag voor WOZ dienen niet alleen fysiek geprint te kunnen worden, maar moeten ook digitaal de deur uit kunnen gaan. Het instellen van een ‘kanaalstrategie’ is belangrijk onderdeel van de digitale dienstverlening van depostBode.

Of het hier nu gaat om het verzenden van een E-mail of SMS, het plaatsen van uw documenten in de Berichtenbox van MijnOverheid, het versturen via het Peppol-netwerk, de mogelijkheden van de digitale dienstverlening van depostBode zijn onbegrensd

Ook het toevoegen van een betaalverzoek aan uw fysieke en digitale documenten is mogelijk. Een QR code of digitale iDEALbetaallink met incassomogelijkheden. U kunt het juiste communicatiekanaal op de juiste manier inzetten via dePostBode.

depostBode als uw intermediair voor MijnOverheid

Door gebruik te maken van depostBode als uw intermediair voor MijnOverheid, maakt u gebruik van de kennis en kunde van professionals. De postBode verzorgt zowel uw aansluiting op MijnOverheid als het verzenden van uw berichten naar de Berichtenbox. Door uw organisatie aan te sluiten op MijnOverheid via de intermediair services van depostBode, wordt u volledig ontzorgt.

Uw berichtenstromen worden door de postBode gesplitst in fysieke en digitale documenten. Alle ontvangers die gebruik maken van de Berichtebox zullen uw berichten via depostBode in hun Berichtenbox ontvangen. Maken zij geen gebruik van de Berichtenbox, dan ontvangen zij een fysiek bericht. de postBode print dit bericht (Belastingaanslag voor WOZ, brief, etc.) voor u uit en verzend dat vervolgens per post.

Veilig en AVGproof

Alles wat u naar depostBode stuurt of namens uw organisatie door de postBode verstuurd wordt, gebeurt op veilige wijze. Ze werken volgens de strikte veiligheidsnormen van ISO27001. Deze normen zijn speciaal gericht op het veilig omgaan met vertrouwelijke data. Ook de persoonsgegevens van burgers zijn bij depostBode in veilige handen. Ze zijn als post- en pakketbedrijf gewend om zeer zorgvuldig  met vertrouwelijke gegevens om te gaan en werken volledig AVG-proof.